Zatvori
Poslovni Puls
16/02/2015

Networking event "Poslovna večera": Porezne i računovodstvene novosti u 2015. godini

Novi networking event za poduzetnike - 45. Poslovna večera – održat će se na temu „Porezne i računovodstvene novosti u 2015.godini“, u srijedu 25.02.2015. u restoranu Pauza u Zagrebu, s početkom u 20.00 sati...

Koje su novosti kod PDV-a, odnosno tko ima pravo na oporezivanje prema naplaćenim naknadama. Kako izračunati porez na dohodak za odbitak, uzdržavane članove, porezne razrede, te dohodak od kapitala(kamate). Što kada trebam platiti porez na dobit?

Također, razgovarati ćemo i o novim poticajima za zapošljavanje, posebno za mlade do 30 godina i za stručno usavršavanje.

Gost predavač je Milivoj Pejić koji ima dvadesetak godina iskustva na poslovima računovodstva, financija i kontrolinga hrvatskih poduzeća kao i multinacinalnih kompanija između ostalog: Alukönigstahl d.o.o., Dunapack Valoviti papir, Grawe Hrvatska d.d., Cammeo d.o.o itd

Trenutno je vlasnik i direktor poduzeća Omega računovodstvo Kao vanjski suradnik piše za Verlag Dashöfer d.o.o. članke i odgovore na pitanja iz područja račununovodstva i poreza.

U suradnji sa HZZ-om drži radionicu: „Organizacijsko pravni oblici poduzetništva“ u kojoj se budući poduzetnici upoznaju sa poreznim i računovodstvenim sustavima najčešćih organizacijskih oblika poduzetništva, j.d.o.o., d.o.o. te obrta.

Broj mjesta je ograničen (15 mjesta). Cijena večere je 199kn po osobi, u cijenu je uključeno predjelo, glavno jelo, desert i 2 pića po izboru.

Ulaznicu za 45. Poslovnu večeru možete uplatiti najkasnije do 24.02.2015. prijavom na web stranici poslovnavecera.com

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram