Zatvori
Poslovni Puls
17/03/2015

Američki veleposlanik: Došlo je vrijeme za direktne letove između Hrvatske i SAD-a

Američki veleposlanik u Republici Hrvatskoj Kenneth Merton, došao je u ponedjeljak u radni posjet Zračnoj Luci Dubrovnik, gdje ga je u VIP salonu dočekao direktor dubrovačke Zračne luke u Čilipima Roko Tolić...

Zajedno su obišli gradilište novog putničkog terminala, projekt od velikog značaja za jug Hrvatske, čija će realizacija smanjiti gužve, te povećati prometnu povezanost izoliranog dubrovačkog kraja.

"Lijepo je vidjeti napredak ovdje u Zračnoj luci", rekao je veleposlanik Merton nakon obilaska gradilišta, dajući izjavu pred okupljenim novinarima, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Za Hrvatsku je važno planirati rast, a meni kao američkom veleposlaniku drago je vidjeti da su dolasci američkih državljana u Dubrovačko-neretvansku županiju u porastu, i to za dvadesetak posto. Nadam se da će to ove godine biti i više", rekao je Merton, dodajući kako se nada da će se u bliskoj budućnosti uspostaviti izravni letovi između Hrvatske i SAD-a. "Stvaraju se preduvjeti za nešto takvo", istaknuo je Merton.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram