Zatvori
Poslovni Puls
20/03/2015

Novi Breitling je na pola puta do pametnog sata

Hoće li pametni satovi izgurati klasične satove? U Breitlingu smatraju da neće, ali da imaju i neke dobre osobine koji bi trebalo implementirati u njihovu liniju satova...

Tako su predstavili svoj novi model - B55 Connected, koji je prvi Breitlingov kronograf s opcijom povezivanja s pametnim telefonom.

Dakle, kronograf je i dalje prva i najvažnija opcija, ali je povezanost s pametnim telefonom nešto što itekako može pomoći. Stoga je Breilting „dodao“ veliki ekran i ergonomsko sučelje pametnog telefona predviđeno za brže upravljanje nekima od funkcija sata, kao što su podešavanje vremena, vremenskih zona, alarma i slično.

B55 Connected je opremljen i inovativnim „chronoflight“ uređajem koji mjeri trajanje leta bilježeći vrijeme i datum polijetanja i slijetanja, a pokreće se rotiranjem krune sata. „Ispod haube“ se krije i novi B55 superkvarcni kalibar koji je deset puta točniji od standardnog kvarcnog. Kućište je od titana, a atraktivnosti pridonosi i gumeni remen u plavoj i crnoj boji, javlja Kult.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram