Zatvori
Poslovni Puls
20/03/2015

U Moskvi predstavljena hrvatska turistička ponuda

Zamjenik ministra turizma, dr. sc. Daglas Koraca službeno je boravio 18. i 19. ožujka u Moskvi, na međunarodnom turističkom sajmu MITT, (Moscow International Travel&Tourism Exhibition) na kojem je predstavljena i turistička ponude Republike Hrvatske...

U srijedu, 18.ožujka, zamjenik Koraca sudjelovao je na službenom otvorenju sajma, na kojem su sudjelovali i mnogi turistički čelnici iz Rusije i svijeta. Osim obilaska sajma i štanda Hrvatske, zamjenik se sastao s predstavnicima turoperatora TUI i Paks, agencije Vip Master i zračnog prijevoznika Transaero.

Agencija Vip Master orijentirana je na nautički turizam, odnosno na organizaciju regata u Hrvatskoj, pa tako ove godine od travnja do srpnja planiraju šest regata. Turoperator Paks vodeći je za Hrvatsku te godišnje u našu zemlju dovodi oko 10 tisuća turista iz Rusije.

Zamjenik Koraca tom je prilikom predstavio Strategiju razvoja turizma do 2020. godine, s naglaskom na projekte usmjerene na jačanje pred i posezone, posebice projekt Hrvatska 365.

Istaknuto je kako ruski turisti jako vole Hrvatsku, cijene ljubaznost domaćina i osjećaj sigurnosti koji imaju u našoj zemlji te da Hrvatska može znatno povećati broj dolazaka ruskih turista.

Međunarodni turistički sajam ove se godine održava od 18. do 21. ožujka te okuplja više od dvije tisuće izlagača iz 203 zemlje i regije svijeta.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram