Zatvori
Poslovni Puls
31/03/2015

Dobre vijesti za vozače koji voze automobile na plin

POVEZANE OBJAVE:

Cijene naftnih derivata u utorak su se različito kretale. Apsolutno najveći pad cijene imao je autoplin. Prema informacijama portala cijenegoriva.info cijena litre autoplina u utorak je, drugi tjedan zredom, pala čak 33 lipe na 4,19 kuna, što je cijena kod velike većine kompanija izuzev Plinskog centra Zagreb koji ga prodaje za 3,99 kuna...

U posljednja dva tjedna ta je vrsta goriva pala ukupno 72 lipe, što znači da je jedan spremnik od 50 litara jeftiniji ukupno 36 kuna, navodi se u priopćenju.

Djelomičan razlog za veselje imaju vozači koji koriste dizelska goriva. Prema informacijama portala cijenegoriva.info cijena litre Eurodizela u utorak je pala samo jednu lipu. Cijenu su snizili Crodux, Lukoil i Petrol, dok Ina i Tifon nisu. Sada se ova vrsta goriva kod najvećeg broja benzinskih postaja prodaje u rasponu od 8,76 do 8,78 kuna.

Jedino vozači koji koriste benzin nemaju razloga za optimizam. Naime, litra Eurosupera 95 u utorak je poskupila 5 lipa, odnosno spremnik od 50 litara skuplji je za 2,5 kune. Ova vrsta goriva sada se prodaje po cijeni oko 9,65 kuna, ističe se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram