Zatvori
Poslovni Puls
10/04/2015

Evo gdje je zapelo s prodajom devastiranog dubrovačkog hotela "Belvedere"

Ruski tajkunViktor Vekselberg ima problem s bivšim vlasnikom Zvonkom Stojevićem, dakle sa stečajnim vjerovnikom koji želi poništiti prodaju, a ne s kupnjom “Belvederea”...

Međutim, ni to ne priječi njegovu tvrtku “Vilu Larus” da i dalje investira ako su uvjereni da je ta prodaja bila u redu – objasnila je sutkinja Diana Butigan Granić nakon jučerašnje Skupštine vjerovnika dubrovačkog hotela “Belvedere” u stečaju, piše Slobodna.

U daljnjem obrazloženju sutkinja je rekla da bivši vlasnik Stojević i njegova povezana društva žele poništiti tu prodaju ne bi li isplatili sve vjerovnike i vratili tu nekretninu.

Oni bi tako kroz neki stečajni plan opet postali vlasnici. Zbog toga se vode svi ti postupci. Ali, svejedno je je li nekretninu prodao sud ili javni bilježnik, ona je prodana.

Stečajni sudac, Trgovački sud i upravitelj nikako ne mogu na to utjecati. Stečajni dužnik ne vodi nikakav postupak protiv “Vile Larus”, niti je Skupština donijela ikakvu odluku protiv “Vile Larus”.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram