Zatvori
Poslovni Puls
16/04/2015

Šibenska marina Mandalina dobila prestižnu američku nagradu

D-Marin Mandalina u Šibeniku prva je marina u Hrvatskoj kojoj je organizacija Američka akademija ugostiteljskih znanosti dodijelila prestižnu nagradu za izvrsnost i visoku kvalitetu Five Star Diamond Award, izvijestili su iz te marine koja je u vlasništvu turske Dogus grupe...

"Američka akademija ugostiteljskih znanosti (The American Academy of Hospitality Sciences) provodi vrlo opsežnu evaluaciju svih elemenata poslovanja u segmentu luksuznih putovanja i usluga te smo time još ponosniji na ovo priznanje, a i dalje nastavljamo ulagati u podizanje razine kvalitete usluge u D-Marin Mandalini", izjavio je povodom nagrade direktor D-Marin Mandaline Artun Ertem.

D-Marin Mandalina je marina za superjahte koja nudi 79 vezova za jahte dužine od 30 do 140 metara te 350 vezova za manje brodove, u njoj nema ograničenja za visine plovila, a ima i neograničen gaz te posebno izgrađenu energetsku infrastrukturu.

D-Marin Mandalina već je ranije dobila i priznanje Yacht Harbor Association iz Londona za kvalitete vezova i standard usluga, a Ministarstvo turizma joj je dodijelilo kategorizaciju 5 sidara, čime je postala prva i za sada jedina takva marina u Hrvatskoj.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram