Zatvori
Poslovni Puls
29/04/2015

Booking.com preko Dubrovnika upravlja tržištima u Crnoj Gori i Albaniji

Booking.com, svjetski lider u online rezervacijama hotelskog i ostalih vrsta smještaja ovaj je mjesec otvorio vrata svojih sezonalnih ureda u Poreču i Dubrovniku...

Zbog kontinuiranog rasta broja partnera Booking.com od ove je godine udvostručio broj zaposlenika u oba ureda, a uredu u Dubrovniku uz upravljanje dubrovačkom regijom dodijelio i tržišta Crne Gore i Albanije na kojima bilježi rastuću potražnju i rast broja partnera. Upravljanje nad tim tržištima kao i u slučaju ostalih zemalja u regiji do sada je nosio ured u Zagrebu, međutim tu će funkciju do kraja rujna imati dubrovački ured, stoji u priopćenju.

Povodom otvaranja ureda regionalni menadžer Booking.com-a Goran Pleše istaknuo je: "Ove godine smo se ponovno odlučili otvoriti sezonalne urede u Poreču i Dubrovniku kako bi i dalje pružali pravovremenu podršku našim partnerima te davali savjete hotelima i ostalim tipovima smještaja kako optimizirati ponudu na temelju potražnje Booking.com-a. Zbog povećanog broja partnera u Istri i dubrovačkoj regiji odlučili smo udvostručiti broj zaposlenih i pojačati ekspertizu u oba ureda kako bi našim sadašnjim i budućim partnerima pružali što bolju podršku te pritom svakom Booking.com korisniku osigurali jednostavan pronalazak smještaja koji odgovara upravo njima".

Povećanjem broja zaposlenika u sezonalnim uredima Booking.com prati trend rasta broja partnera u Hrvatskoj. Uz Hrvatsku, kompanija bilježi i kontinuirani rast broja partnera u regiji, što je u slučaju slovenskog tržišta s početkom 2015. godine rezultiralo otvaranjem stalnog ureda u Ljubljani, koji je ujedno prvi ured Booking.com-a u regiji izvan Hrvatske, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram