Zatvori
Poslovni Puls
29/04/2015

METRO i Techstars traže startup rješenja za hotele i restorane

Od 27. travnja do 03. kolovoza, svi start-upovi koji razvijaju tehnološke aplikacije za poslovne potrebe restorana, hotela i ugostitelja mogu se prijaviti u program Techstars METRO Accelerator putem web stranice www.techstarsmetro.com...

Deset odabranih start-upova unaprijediti će svoja znanja i poslovanje te razvijati inovativne ideje pod vodstvom iskusnih mentora u sjedištu Techstars METRO Accelerator-a u Berlinu. Tijekom tromjesečnog programa primat će financijsku podršku te imati pristup resursima i znanjima organizatora programa, a u siječnju 2016. predstavit će svoje tvrtke međunarodnim investitorima te predstavnicima industrije i javnosti.

„Start-upovi diljem svijeta razvijaju digitalne i tehnološke inovacije koje našim kupcima mogu biti izuzetno korisne u razvoju i unapređenju poslovanja. METRO želi pronaći i podržati najkreativnije i najinovativnije među njima. Pomažući osnivačima start-upova u razvoju ideja, pomažemo i svojim kupcima da korištenjem novih tehnologija postanu još uspješniji u svome poslovanju“, naglasio je Olaf Koch, predsjednik Uprave METRO Grupe.

Techstars METRO Accelerator prvi je globalni program nastao u suradnji METRO-a, Techstarsa i digitalne agencije R/GA, namijenjen start-upovima usmjerenima na razvoj aplikacija za poslovne potrebe restorana, hotela i ugostitelja. U program se mogu prijaviti start-upovi u svim fazama razvoja koji razvijaju inovativne tehnološke aplikacije, a čija rješenja nude dodanu vrijednost u područjima poslovanja restorana, hotela i ugostitelja, poput dostave hrane, poticanja vjernosti kupaca ili potpuno novih digitalnih proizvoda i usluga.

Cjelokupan proces prijave odvija se na engleskom jeziku putem web stranice www.techstarsmetro.com, a dodatne informacije možete pronaći i na Twitteru @MG_accelerate.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram