Zatvori
Poslovni Puls
04/05/2015

Suradnja Croatia Airlinesa i Singapore Airlinesa

Putnici Croatia Airlinesa i Singapore Airlinesa odsad imaju veći izbor i uživaju nove pogodnosti tijekom putovanja između Hrvatske i Singapura, što je rezultat novog sporazuma dvaju partnera Star Alliancea o prijevozu putnika zajedničkim korištenjem oznaka za letove...

Prema sporazumu, Singapur Airlines dodaje svoju oznaku 'SQ' na letove Croatia Airlinesa iz Londona i Kopenhagena u Zagreb, odnosno na letove izvan svojih europskih čvorišta.

Na temelju uzajamnosti, Croatia Airlines dodaje svoju oznaku 'OU' na letove Singapore Airlinesa između Singapura i Londona, te Singapura i Kopenhagena.

"Oduševljeni smo našim novim sporazumom o zajedničkom korištenju oznaka s Croatia Airlinesom. Ovo partnerstvo poboljšat će povezanost letova između Singapura i Hrvatske, čija popularnost raste kao destinacije za odmor i poslovna putovanja. To izražava našu predanost da putnicima omogućimo protočno povezivanje letova i veću fleksibilnost pri planiranju putovanja", rekla je viša potpredsjednica za marketing i planiranje Singapore Airlinesa, Lee Wen Fen.

"Drago nam je što je tvrtka takve veličine i ugleda odlučila da naši letovi budu dio njezinog branda. Smatramo to još jednom potvrdom visoke razine kvalitete usluga, koje nudimo putnicima. Odsad su naši proizvodi još dostupniji na azijskom tržištu i uvjeren sam da će naši zajednički letovi stvoriti novu kvalitetu usluga na zadovoljstvo putnika na oba kontinenta", izjavio je predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Krešimir Kučko.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram