Zatvori
Poslovni Puls
05/05/2015

Tivatski Porto Montenegro želi postati vodeća mediteranska marina za superjahte

Kompanija Adriatic Marinas predstavila je svoj projekt Porto Montenegro – tivatsku marinu za superjahte i luksuzno nautičko naselje, na 33. Međunarodnom sajmu nautike u Palma de Mallorci, odnedavno specijalizranom za superjahte (Boat Show Palma & Palma SuperYacht)...

Ova manifestacija jedna od najvažnijih nautičkih događaja pred-sezone kada su u pitanju prezentacije superjahti, noviteti u nautičkoj industriji, ali i specijalističkih tehničkih usluga jahting mreže Sredozemlja.

"Kao dobitnici prestižnog godišnjeg priznanja u kategoriji Najbolja marina za superjahte 2015 koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija TYHA, i ovogodišnji domaćini manifestacije Superyacht Rendezvous Montenegro, koja će biti održana od 2. do 5. srpnja , imamo potencijal da postanemo vodeća matična luka za najveće superjahte koje plove Mediteranom", istakao je menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro Billy Canellas.

Na Sajmu u Palma de Mallorci, prikazano je preko 3.000 nautičkih brendova i kompanija, što je za 75 posto više izlagača u odnosu na broj od prije tri godine. To, ističu u Porto Montenegru, pokazuje da ova nautička manifestacija uživa značajno povjerenje najuglednijih ljubitelja i aktera jahting industrije.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram