Zatvori
Poslovni Puls
06/05/2015

Shift Conference: Predstavite svoj startup poznatim akceleratorima

Prijave za Shift Challenge, startup natjecanje koje će se ovog lipnja održati u Splitu u sklopu najvećeg startupa u jugoistočnoj Europi - Shift Conference, službeno su otvorene...

Startupe osim bogatih nagrada očekuje i jedinstvena prilika da prezentiraju svoje ideje ispred najprestižnijih akceleratora na svijetu – Y Combinatora i Techstarsa. Prvi od njih je iznjedrio globalno uspješne tvrtke poput reddita, Airbnba i Dropboxa, dok se među tvrtkama koje su stekle milijune zahvaljujući Techstarsu nalaze imena kao što je Filtrbox, IntenseDebate i SendGrid.

Prijave za Shift Challenge su otvorene do 17. svibnja, a zainteresirani startupi se mogu prijaviti na službenoj web stranici konferencije. Kandidati koji uđu među 24 najbolja startupa, bit će obaviješteni e-mailom najkasnije do 24. svibnja.

Natjecanje je podijeljeno u dva dijela. Prvi dio, Challenge day, bit će zatvoren za javnost i održat će se 9. lipnja u Muzeju Grada Splita. Tom će prilikom domaći i svjetski stručnjaci podučiti startupe svim trikovima potrebnima za privlačenje investicija, a startupi će nakon jedan-na-jedan mentorskih sastanaka, održati probni krug pitchinga.

Finalno pitchanje, tj. predstavljanje ideja i projekata, održat će se tijekom Shift Conference 11. i 12. lipnja. Nakon završne runde pitchanja na samoj konferenciji bit će odabrana tri najbolja startupa kojima će svečano biti uručene novčane nagrade. Tim koji osvoji prvo mjesto kući će ponijeti čak 10 tisuća dolara, za drugo mjesto predviđena je nagrada u iznosu od tri tisuće dolara, a startup koji osvoji treće mjesto može računati na dvije tisuće dolara.

Shift Conference djeluje već četvrtu godinu za redom, a baš kao i prethodnih godina ekskluzivna predavanja imat ćete prilike slušati u zanimljivim povijesnim prostorima (sama konferencija održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu, dok će se Shift Challenge i Shift Hackaton održati u Muzeju Grada Splita). Možete očekivati kvalitetna predavanja više od 30 govornika koji su ujedno predstavnici nekih od najuspješnijih svjetskih kompanija poput: GitHuba, Reddita, Teespringa, i Entrepreneura mnogih drugih.

Ulaznice za konferenciju mogu se kupiti po atraktivnoj cijeni od samo 300 eura za paket koji uključuje dvije ulaznice za cijenu jedne. Ova će ponuda biti aktivna samo do 20. svibnja nakon čega će  cijene ulaznica rasti, pa ne propustite jedinstvenu priliku da provedete dva nezaboravna dana u “najlipšem gradu na svitu”.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram