Zatvori
Poslovni Puls
26/05/2015

Agrokor od Mercedesa i MAN-a kupio 170 gospodarskih vozila

Agrokor koncern je u 2015. godini realizirao narudžbu od 170 lakih i teških gospodarskih vozila proizvođača Mercedes-Benz i MAN te je tako ukupan broj gospodarskih vozila u koncernu narastao na 2.300...

Najveći dio vozila naručen je s nadogradnjama te modernim rashladnim uređajima i rampama, zbog specifičnosti radnih zadataka za koje su predviđeni. Isporuke naručenih vozila već su u tijeku na tržištima Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore, poručuju iz Agrokora.

Mercedes-Benz i MAN gospodarska vozila sačinjavaju većinu voznog parka kompanija Agrokor koncerna.

"Na takav način se ovom nabavom nastavlja dugogodišnja uspješna regionalna suradnja s oba renomirana partnera. Realizacija ove nabave omogućit će redovnu revitalizaciju voznog parka i zadovoljavanje povećanih potreba kompanija Agrokor koncerna u regiji. Ujedno će se i dodatno osnažiti segment logistike i transporta koji je od iznimnog značaja za ukupno poslovanje koncerna, s obzirom na poslovni rast te ključnu ulogu logistike u vertikalno integriranom procesu „Od polja do stola“.

Sa ciljem kvalitetnog i učinkovitog odgovora modernim izazovima i europskim standardima u transportu, Agrokor i kompanije članice će nastaviti sa ulaganjima u najsuvremenija i vrhunski opremljena vozila", stoji u priopćenju iz Agrokora.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram