Zatvori
Poslovni Puls
13/07/2015

Ljetovalište za Hitlerovu vojsku pretvoreno u luksuzno odmaralište za turiste

Kuće za odmor arijevaca, koje je Hitler dao sagraditi, pretvorene su u luksuzne apartmane. Prora Colossus je mega-kompleks smješten na otoku Ruegenu u baltičkom moru...

Iako zgrade nisu izgledale kao kuće za odmor, uočen je njihov potencijal i pretvorene su u visoko ekskluzivne apartmane. Zgrade su bile ruševne, iako nikada nisu ni završene do kraja zbog izbijanja II. svjetskog rata. U njemu su bili smješteni vojnici Crvene vojske.

Bivša fašistička građevina redizajnirana je u kompleks s 4 zvjezdice, ima podno grijanje, parketom i najmodernije TV uređajem, s nevjerojatnim pogledom na plažu. Međutim, svi apartmani s pogledom na plažu već su rezervirani, iako kompleks još nije završen, prenosi HRT.

Kompleks je 1930. preimenovan u "Prora Solitaire", a trebao bi biti otvoren u listopadu. Od 150 apartmana, već je prodano 130. Svi imaju pristup spa, fitnes studiju i vrućim kupkama.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram