Zatvori
Poslovni Puls
20/07/2015

Internet tražilica hotelskog smještaja Trivago zaživjela i u hrvatskoj verziji

POVEZANE OBJAVE:

Trivago, najveći svjetski pretraživač cijena hotela, pokrenuo je lokalnu platformu na hrvatskom jeziku. Prisutan već u 51 zemlji, trivago sada i Hrvatima nudi mogućnost pronalaska idealnog hotela po najboljoj cijeni...

Filip Šturman, kao odgovorna osoba za razvoj hrvatske platforme, ističe pozitivne navike Hrvata koje su doprinijele ovakvoj odluci:

"Potrošači u Hrvatskoj već se sadau najvećoj mjeri koriste internetom pri donošenju odluka o putovanjima, te očekujemo daljnji rast takvih trendova. To se posebno odnosi na korisnike pametnih telefona koji u svojoj potrazi za smještajem traže jednostavan i koristan servis koji će impružiti najbolju vrijednost u što manje vremena."

trivago je pretraživač hotela (engl. metasearch engine) koji na jednom mjestuuspoređuje cijene više od 700.000 hotela sa više od 200 booking stranica diljem svijeta. Upravo ta transparentnost u prikazivanju informacija te ušteda koja se pritom ostvaruju, daju korisnicima mogućnost da između mnoštva hotela i cijena pronađu onaj koji im najbolje odgovara. Korisnici pretragu u potpunosti prilagođavaju sebi i o najboljoj ponudi odlučuju na temelju vlastitih preferencija, jer trivago za svakog potrošača pronalazi ponudu koja baš njemu odgovara, neovisno je li riječ o obiteljskom odmoru na obali ili romantičnom vikendu u europskim metropolama.

Mogućnost pretraživanja svih ponuda za hotele diljem svijeta na jednom mjestu koristi svakog mjeseca u prosjeku 80 milijuna korisnika, pri čemu štede prosječno do 36 % po rezervaciji. Najbolje cijene trivago prikazuje zahvaljujući parnerstvima sa najvećim svjetskim i nacionalnim booking stranicama, gdje se u konačnici i vrši rezervacija smještaja.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram