Zatvori
Poslovni Puls
31/08/2015

HGspot bilježi značajno povećanje prihode u prvih šest mjeseci

HGSPOT, domaći lanac trgovina informatičke opreme u prvih je šest mjeseci ostvario prihode od 35 milijuna kuna, što je povećanje od 35 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
Nastavak pozitivnih trendova poslovnih rezultata, tvrtka HGSPOT potvrdila je danas otvaranjem nove poslovnice u Zagrebu...

Nova poslovnica, koja se nalazi na adresi Josipa Strganca 12, Špansko u Zagrebu, šesta je HGSPOT trgovina u Hrvatskoj te druga otvorena ove godine. Nakon specijaliziranih prodajnih mjesta u zagrebačkim Utrinama, Vinkovcima, Rijeci te dvije poslovnice u Splitu, od kojih je druga otvorena u ožujku ove godine, HGSPOT je svoju ponudu dodatno proširio i u Zagrebu.

Nakon što je u 2014. godini zabilježen rast prihoda od 20 posto, a dobit više nego udvostručena na 2,32 milijuna kuna, širenjem prodajnog asortimana, otvaranjem novih prodajnih mjesta te uvođenjem noviteta na tržištu nastavljen je pozitivan rast svih pokazatelja poslovanja. HGSPOT je tako u prvih šest mjeseci 2015. godine zabilježio i rast dobiti preko 30 posto.

„HGSPOT je tvrtka koja nastavlja s postavljenjem trendova u poslovanju na specijaliziranom tržištu na kojem djelujemo. Otvaranje novog prodajnog mjesta u Zagrebu donijet će našim kupcima mnoge novitete te dostupnost vrhunske tehnologije u njihovom susjedstvu po najpovoljnijim uvjetima." – ističe Saša Lončar, direktor HGSPOTA.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram