Zatvori
Poslovni Puls
07/09/2015

Londonska škola za odnose s javnošću dodjeljuje stipendiju vrijednu 12.000 kuna

Želite razviti svoje komunikacijske vještine neophodne za poslovni, ali i osobni uspjeh? Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR) iz Zagreba u suradnji s Poslovnim Pulsom dodjeljuje jednu stipendiju za novi program "Razvijanje komunikacijskih vještina" u vrijednosti od čak 12.000 kuna...

Novi program međunarodno priznate visoke škole LSPR, koja djeluje u 18 zemalja širom svijeta, temelji se na razvijanju komunikacijskih vještina potrebnih za gotovo svako zanimanje i nužnih za poslovni uspjeh i osobni razvoj.

Polaznici programa će kroz spoj teorije i prakse naučiti koristiti alate za učinkovito komuniciranje, dobiti uvid u značaj i razumijevanje neverbalne komunikacije, usvojiti vještine koje će im omogućiti da postanu izvrsni javni govornici te da usavrše svoje prezentacijske vještine. Detaljnije o programu pročitajte ovdje.

Predavači Londonske škole za odnose s javnošću vrsni su stručnjaci s bogatim iskustvom u područjima koje predaju. Tako, između ostalih, module programa Razvijanje komunikacijskih vještina predaju i Barbara Slade Jagodić, web i brand PR menadžerica u Agrokoru zadužena za komunikaciju brendova unutar tvrtki na tržištima Hrvatske, Srbije, BiH i Slovenije, Davor Stanković, copywriter i stručnjak za komunikaciju u kreativnoj agenciji I TO NIJE SVE! te profesorica i nositeljica kolegija Prezentacijske vještine, Poslovno pregovaranje i Prodajni razgovor na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Ljerka Sedlan-König.

Po završetku programa, svaki polaznik dobija certificiranu diplomu Londonske škole za odnose s javnošću koja se upisuje u radnu knjižicu i koja je priznata u svih 18 zemalja u kojima djeluje LSPR.

Kako do stipendije?

Nagradna igra „S LSPR do uspjeha“ dodjeljuje jednu stipendiju u vrijednosti od 12.000,00 kuna za pohađanje programa Razvijanje komunikacijskih vještina. Kako bi ste sudjelovali u nagradnoj igri, ulogirajte se na Twitter i uz hashtag #LSPRstipendija tvitajte nam zašto su baš Vama potrebne komunikacijske vještine.

Pobjednik će biti odabran na temelju kvalitete odgovora od strane odbora LSPR-a. Nagradna igra traje od 07.09.2015  do 21.09.2015. Sretno!

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram