Zatvori
Poslovni Puls
25/09/2015

Zatvorena deveta Combis konferencija

Deveta Combis konferencija, središnje godišnje događanje u organizaciji Combisa, zatvorena je u petak u Šibeniku. Ovogodišnja krovna tema Osjeti digitalno. Živi digitalno. imala je za cilj sudionicima približiti tehnologije koje im omogućavaju brže i efikasnije poslovne aktivnosti...

"Digitalizacija poslovanja je ova dva dana bila u našem fokusu. Iskoristite znanje i iskustvo Combisa u ovom segmentu, razmislite o temama s predavanja koje su vas posebno zainteresirale i ne oklijevajte istraživati dalje, saznati više. Možda već sljedeće godine i s vama ispričamo neku zajedničku poslovnu priču", potaknuo je sudionike Ivan Gabrić, predsjednik Uprave Combisa u svom govoru na zatvaranju događanja.

Combis konferencija ugostila je više od 350 sudionika, trajala je dva dana, predstavljeno je osam studija slučajeva, a održano je 24 predavanja u čijoj je pripremi sudjelovalo pedesetak predavača, što Combisa, što njegovih korisnika i partnera. Plenarno predavanje 'Svijet brzih promjena' održao je poznati svjetski govornik poslovne kreativnosti Fredrik Härén, koji je publiku inspirirao da isproba nove stvari i razmišlja izvan granica. Više čelnika uspješnih hrvatskih kompanija održalo je prezentacije 'Iz DIGITALNE perspektive', a održan je i zanimljiv okrugli stol 'ICT u zemlji nogometa i turizma'.

Prema ocjenama sudionika, najboljim predavanjem proglašeno je Case Study Zagrebačka banka i HZZO: Mobilna produktivnost - Odiseja u svemiru ili stvarnost na zemlji?, dok je titulu najboljeg predavača konferencije osvojio Alen Premužak, predsjednik Uprave Hrvatske pošte.

Gabrić je zahvalio svim partnerima i korisnicima, kao i sponzorima konferencije, ostalim sudionicima i gostima ovogodišnjeg druženja, što su odvojili vrijeme i podijelili neke od svojih ideja i iskustava.

"Combis će i dalje inzistirati na tome da sve što radi i pokaže, da kroz ovakve susrete zajedničkim snagama stvaramo bolja rješenja te da nastavimo pretvarati sjajne ideje u još bolje poslovne poteze", rekao je Gabrić.

Na samom zatvaranju prikazan je i kratak film o Combisu napravljen povodom 25. obljetnice postojanja kompanije kojim je dočarano na koji se način tvrtka razvijala te kako i nakon 25 godina, odnosno četvrt stoljeća od osnivanja, Combis ima jednu od glavnih uloga na regionalnoj IT sceni.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram