Zatvori
Poslovni Puls
05/10/2015

Cammeo kroz franšizu zaposlio 60 vozača

Cammeo grupa je u skladu s novom poslovnom vizijom prošle godine pokrenula inovativni poslovni model franšize čime je dodatno učvrstila vodeću poziciju na taksi tržištu. Prvi grad u kojem je Taxi Cammeo franšiza pokrenuta je Osijek, gdje je jučer obilježena prva godišnjica rada Taxi Cammeo franšize, stoji u priopćenju iz Cammea..

Tako je danas u Osijeku prisutno 20 taksi vozila Taxi Cammea koja su Osječanima na raspolaganju danonoćno. Osim što je najpouzdaniji i najsigurniji taksi servis u Hrvatskoj, Taxi Cammeo je i dalje najpovoljniji pa u svim gradovima bilježi porast potražnje, stoji u priopćenju.

U ovom trenutku, u okviru Taxi Cammeo franšize zaposleno je 60 ljudi. Povećanjem potražnje za uslugama Taxi Cammea, broj zaposlenika se konstantno povećava. Zahvaljujući povoljnim uvjetima suradnje, nositelji Taxi Cammeo franšize ostvaruju znatno bolja primanja, a kvaliteta usluge je na zavidnoj razini, usklađena s najvišim profesionalnim standardima i potrebama krajnjeg korisnika usluge.

Iz Cammeo grupe naglašavaju kako prema nositeljima franšize postupaju kao partneri, a ne kao konkurenti te smatraju da je upravo to njihova snaga i razlog porasta prometa. Osim mogućnosti da pod okriljem brenda i svih benefita Cammeo grupe samostalno upravljaju svojom tvrtkom i vremenom, nositelji franšize ostvaruju i iznadprosječna primanja zbog čega se sve više postojećih taksista odlučuje pristupiti Taxi Cammeo franšizi.

U takvim okolnostima, raste i potreba za dodatnim zapošljavanjem novih taksista čime priliku za rad dobivaju i nezaposleni pojedinci koje Cammeo grupa priprema za rad u sklopu Taxi akademije, na kojoj se budući taksisti educiraju o korištenju softverskog sustava Taxi Navigatora, pravilima bontona i poslovanja Cammeo grupe te svih ostalih detalja važnih za pružanje kvalitetne i pouzdane usluge, zaključuje se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram