Zatvori
Poslovni Puls
13/10/2015

Ovogodišnje izdanje Combis konferencije imalo rekordnu posjećenost

Combis konferencija, središnje godišnje događanje u organizaciji regionalnog sistem integratora Combisa, ove je godine ugostila više od 350 sudionika što predstavlja povećanje od 12 posto u odnosu na godinu ranije te dosad najveći broj sudionika...

"Izuzetno smo ponosni što je ovogodišnja konferencija ne samo okupila najveći broj ICT stručnjaka dosad, nego i osigurala odlične ocjene publike - potvrđuju istraživanja provedena tijekom konferencije", izjavila je Renée Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije, dodavši kako je i posjećenost predavanja ove godine bila također na najvišoj razini.

Combis konferencija ove je godine održana 24. i 25. rujna pod krovnom temom Osjeti digitalno. Živi digitalno. Okupila je rekordan broj sponzora i medijskih pokrovitelja, što je značajan pokazatelj kvalitete i vrijednosti ovog tradicionalnog okupljanja, kao i sve izraženije potrebe da se upravo pomoću ICT-a potaknu pozitivnija gospodarska kretanja.

Prvog dana konferencije o sve snažnijoj potrebi da precizno vidimo, razumijemo i reagiramo na promjene u poslovanju govorio je Fredrik Härén, svjetski poznati autor poslovne kreativnosti i jedan od 10 najboljih švedskih predavača svih vremena, na plenarnom predavanju 'Svijet brzih promjena'. Publici se Härénovo duhovito i pronicljivo predavanje posebno svidjelo te je i ono dobilo odlične ocjene sudionika konferencije.

Prvi konferencijski dan obilježile su i prezentacije vodećih ljudi uspješnih hrvatskih kompanija te okrugli stol 'ICT u zemlji nogometa i turizma', dok su drugog dana predstavljeni projekti Combisa i njegovih partnera bazirani na novim idejama i njihovoj uspješnoj integraciji u poslovne projekte.

Tako je drugog dana predstavljeno osam studija slučajeva i održano 24 predavanja u čijoj je pripremi sudjelovalo pedesetak predavača, što Combisa, što njegovih korisnika i partnera. U fokusu konferencije bila je poslovna kreativnost i prilagođavanje brzim promjenama u poslovnom svijetu.

Prema ocjenama sudionika, najbolje predavanje bilo je Case Study Zagrebačka banka i HZZO: Mobilna produktivnost - Odiseja u svemiru ili stvarnost na zemlji? Na drugo mjesto zasjelo je predavanje 'IzDIGITALNE perspektive Hrvatske pošte', dok je na trećem mjestu Case study FINA – bolje spriječiti nego liječiti!

Titulu najboljeg predavača konferencije osvojio Alen Premužak, predsjednik Uprave Hrvatske pošte. Drugi je Igor Dužević, voditelj Odjela za virtualizaciju i Cloud u Combisu, a treći Vjeran Marković, vodeći specijalist za operativne sustave u Zagrebačkoj banci.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram