Zatvori
Poslovni Puls
27/10/2015

Podravka u Australiji osvojila prestižnu marketinšku nagradu „W³“

U suradnji s marketinškom agencijom Adcorp, Podravkino poduzeće iz Sydneya osmislilo je vrlo zanimljivu marketinšku kampanju za razne komunikacijske platforme bazirane na „on line“ marketingu, promovirajući tako širok spektar Vegetinih proizvoda na australskom tržištu...

Kampanja, usmjerena na pružanje inovativnih kulinarskih iskustava stanovnicima Australije, kombinira najbolje što nudi moderna digitalna komunikacija, a sve je začinjeno kreativnim idejama australskog tima. U kampanju su tako uključene multimedijalna web stranica, video recepti brand ambasadora Dana Parisa, niz digitalnih bannera te strategija za društvene mreže, fokusirana prije svega na Facebook.

Pored toga što je postigla impresivne rezultate, kampanja je osvojila i prestižno drugo/srebrno mjesto na W³ Awards natjecanju u kategoriji hrane i pića. Ovo natjecanje odaje priznanje kreativnoj izvrsnosti na internetu i prepoznaje kreativne i marketinške stručnjake koji stoje iza nagrađivanih web stranica, videa i općenito digitalnih marketinških strategija.

Jednostavnije rečeno, W³ Awards je najprestižnije web natjecanje, kako za najveće agencije, tako i za tvrtke prisutne na tom vrlo dinamičnom tržištu. Potencijalne dobitnike W³ nagrade ocjenjuje žiri sastavljen od članova Akademije interaktivnih i vizualnih umjetnosti, čijim se članom postaje isključivo na poziv, a koji su profesionalci u najutjecajnijim medijima, interaktivnim, marketinškim i oglašivačkim tvrtkama.

Ova nagrada veliko je priznanje za Podravkino poduzeće u Australiji te pokazuje kako je partnerstvo s odabranom agencijom i napredan pristup komunikaciji dobitna kombinacija koja Podravku prezentira najzahtjevnijoj digitalnoj publici na australskom tržištu, poručuju iz Podravke.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram