Zatvori
Poslovni Puls
11/11/2015

Zagreb Connect: Sutra kreće borba startupa za nagradu od 125 tisuća kuna

U borbu za osvajanje 125 tisuća kuna uključilo se više od 70 startup timova od kojih je odabrano 15 finalista koji će se u četvrtak, 12. studenog 2015., predstaviti investitorima na glavnoj pozornici Zagreb Connect-a...

Zagreb Connect je međunarodna startup konferencija koju već drugu godinu za redom organizira Grad Zagreb u suradnji s Veleposlanstvom Države Izrael u Hrvatskoj, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Zagrebačkim velesajmom s ciljem predstavljanja poslovnih ideja potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima.

Mirka Jozić, pročelnica gradskog Ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo, naglasila je kako odabir finalista nije bio lagan te kako vjeruju da će natjecatelji pokazati raznolikost i kvalitetu startup scene u Zagrebu i regiji.

'Sretni smo što će Zagreb Connect pružiti priliku mladim poduzetnicima početnicima da pokažu što mogu i znaju. Za većinu startup-ova ovo će biti prva prilika da se povežu s poslovnim anđelima i investitorima te ostvare svoje poslovne ciljeve. Njihova uloga je prepoznatljiva te im želimo biti podrška na njihovom putu da postanu uspješna poduzeća', izjavila je  Jozić.

Ove godine, uz pitch natjecanje, sudionici će imati priliku upoznati se s načinima poslovanja u Hrvatskoj, kako odabrati odgovarajućeg ulagača i poslovnog anđela, kako okupiti uspješan startup tim, kako iz startup-a izgraditi milijun dolara vrijednu tvrtku te koje greške izbjeći prilikom komercijalizacije.

Prošlogodišnji Zagreb Connect postigao je izniman uspjeh okupivši preko 350 nacionalnih i međunarodnih sudionika koji su prepoznali Zagreb Connect kao idealnu priliku za međusobnu suradnju i ostvarenje poslovnih prilika. Pobjedu prvog Zagreb Connect-a odnijela je Mash.me aplikacija koja omogućuje snimanje videa s trodimenzionalnim likovima bez stručnog poznavanja animacije i korištenja skupe opreme.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a prijave se nalaze na službenoj stranici konferencije zagrebconnect.zagreb.hr.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram