Zatvori
Poslovni Puls
26/11/2015

Izazov za PR-ovce: Riješite "Zvečevo vs. Severina" slučaj i osvojite stipendiju na LSPR!

Društvene mreže u regiji užarile su se nakon što se Facebookom proširio status Držislava Šuška, predsjednika udruge Baranjski leptirići i Predsjednik Hrvatskog saveza udruga OSIce, koji je žestoko kritizirao Zvečevo optuživši ih da su Severini i njezinom izabraniku Igoru donirali 600 posebnih čokolada Braco i Seka (preimenovavši ih u prigodno "Severina i Igor"), dok za djecu s posebnim potrebama o kojima skrbi udruga Baranjski leptirići nemaju razumijevanja...

Nije dugo trebalo čekati na odgovor Zvečeva...

"Zvečevo d.d. u protekloj je godini odradilo niz donacija prema različitim Udrugama koje skrbe o djeci, osobama s posebnim potrebama i potrebitima pojedinačno, također smo svoje donacije uputili nizu Osnovnih škola i vrtića, pomagali smo Caritasu, slijepim i slabovidnim osobama, te sportskim društvima.

Naša je poslovna politika da se donacijama ne hvalimo jer smatramo da je to naš doprinos koji dajemo zajednici u kojoj živimo i stvaramo. Na našu adresu svakodnevno pristiže desetine zahtjeva za financijskom pomoći, donacijama u robi ili nekim drugim oblikom pomoći", stoji u odgovoru iz Zvečeva.

severina_igor_v

A u ovu medijsku - PR sapunicu u stvaranju sada se uključila i Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR) koja je cijeli slučaj odlučila iskoristiti za jedan poprilično zanimljiv real-time case study kriznog komuniciranja kakvog rijetko viđamo.

"Primijetivši prašinu koja se digla vezano uz Zvečevo čokoladice koje su se pojavile na Severininom vjenčanju i brojne komentare i prijedloge vezane uz ovu kriznu situaciju odlučili smo čuti vaše mišljenje! Želimo čuti kako bi vi riješili ovu situaciju vezanu uz Zvečevo, kako bi izgledalo vaše krizno komuniciranje i koji bi bili vaši prvi koraci. Najbolje rješenje nagradit ćemo s potpunom stipendijom za program 'Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom'! Prijave šaljite na info@lspr.hr do ponedjeljka 30.11.", poručuju iz LSPR.

Pa eto PR-ovci i oni koji se tako osjećaju - navalite na posao i osvojite stipendiju na LSPR!

Foto: Severina Facebook

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram