Zatvori
Poslovni Puls
12/01/2016

Sve više amerčkih turista dolazi u Dubrovnik

Tijekom 2015.godine gosti iz SAD-a zauzeli su vrlo visoko drugo mjesto na ljestvici najbrojnijih gostiju u Dubrovniku, a nakon završetka ovogodišnjeg sajma New York Times Travel Show, možemo s optimizmom očekivati novu turističku godinu kad je riječ o turistima s ovog ogromnog tržišta, javljaju iz Turističke zajednice Dubrovnik. Ovogodišnji sajam okupio je više od 500 izlagača iz 150 zemalja, što je za stotinu izlagača više nego prošlih godina...

"Hrvatska je predstavljena na velikom štandu, u organizaciji Predstavništva HTZ New York, a uz TZ Dubrovnik i TZ Dubrovačko - neretvanske županije, predstavljena je i turistička ponuda Zagreba i Kvarnera.

Prošle godine u Dubrovniku su gosti iz SAD-a ostvarili 23 posto više i dolazaka i noćenja, te ih je Dubrovnik posjetilo 76913, a realizirali su  238 226 noćenja.

Prvi dan sajma bio je rezerviran za poslovne posjete, dok su subota i nedjelja bile namijenjene zainteresiranoj publici.  TZ grada Dubrovnika i TZ grada Zagreba upriličile su i tri posebne prezentacije s nagradnom igrom , kojom prilikom su izvučeni sretni dobitnici besplatnog odmora u Hrvatskoj s boravkom od 4 dana u Zagrebu i 4 dana u Dubrovniku te besplatnom avionskom kartom  Dubrovnik - Zagreb. Sretni dobitnici Edward Feldhamer, Joseph Elices i Tristan Fine u Dubrovniku će također dobiti Dubrovnik Card i druga iznenađenja.

Prezentacije su izazvale veliku pozornost publike na sajmu, dok su dobitnici bili iskreno oduševljeni.  Štand Dubrovnika i Zagreba posjetili su i lanjski dobitnici besplatnog putovanja u Hrvatsku , koji planiraju ponovni dolazak ovaj put zajedno sa svojom prinovom, stoji u priopćenju TZGD.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram