Zatvori
Poslovni Puls
15/01/2016

EPH-ov "Globus" pred gašenjem?

Iz krugova bliskih Europa Press Holdingu pristigle su informacije kako bi se nakon dvadeset i pet godina izlaženja mogao ugasiti tjednik Globus, piše tportal...

Tomislav Wruss, direktor tvrtke Europa Digital koja je izdavač ovog političkog tjednika, kazao je za tportal kako se Globus ne gasi, ali ako dođe do toga da će oni prvi javnost o tome izvjestiti te da to ne namjeravaju učiniti preko drugih medija.

Kako tportal doznaje iz krugova bliskim EPH-u, odluka o gašenju Globusa razmatra se već neko vrijeme, no hoće li do nje službeno doći, kada i na koji način - nije poznato. Također neslužbeno se doznaje kako je već prekinuta suradnja s pojedinim dugogodišnjim Globusovim novinarima i fotoreporterima, a koji su u sustavu RPO, što znači da nisu stalno zaposleni.

Prema tportalovim izvorima iz krugova EPH, doznaje se da je jedna od mogućnosti koja se razmatra ta da će se tjednik objavljivati kao prilog Jutarnjeg lista.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram