Zatvori
Poslovni Puls
16/03/2016

Taxi Cammeo predstavio nove tarife

Uprava Cammeo grupe danas je predstavila nove cijene taksi-usluga, koje su bili primorani prilagoditi nakon odluke Gradske skupštine Grada Zagreba o izmjenama odluke o auto-taksi prijevozu donesene u prosincu 2015. godine, stoji u priopćenju...

Zbog ove odluke, Cammeo grupa je oštećena za gotovo 300 000 kuna, ali je unatoč tome uspjela zadržati i do 40% povoljniju cijenu u startu u odnosu na konkurenciju.

Predstavnici Cammeo grupe su danas predali nove cjenike nadležnoj gradskoj službi, a cijene će biti važeće od 21. ožujka u 00:00 h. Prema novom tarifnom modelu, cijena starta s Taxi Cammeom iznosi 6 kn, dok je cijena po prijeđenom kilometru 6 kn pa Taxi Cammeo i dalje ostaje najpovoljniji na svim relacijama. U Taxi Cammeu smatraju da odluka Gradske skupštine nije korektna, ali je u potpunosti prihvaćaju te će joj se prilagoditi sukladno definiranim rokovima. Troškovi promjene tarifnog modela uključuju umjeravanje i baždarenje taksimetara u svakom vozilu u floti, a iznose gotovo 300 000 kn.

Osim toga, taj proces predstavlja i gubitak vremena jer tijekom tehničke prilagodbe, vozila nisu dostupna pa Cammeo grupa ne može raditi sa svim raspoloživim kapacitetima što uzrokuje i dodatni financijski izdatak ne samo tvrtki već i državi koja će zbog svega navedenog tijekom tog razdoblja imati i manju naplatu poreza.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram