Zatvori
Poslovni Puls
18/03/2016

HIT IT Digital je prva regionalna Google Analytics i AdWords konferencija

Prva regionalna Google Analytics i Google AdWords konferencija HIT IT Digital održat će se u Zagrebu 14. travnja. U kongresnom centru Forum Green Gold vrhunska ekipa stručnih predavača, od kojih jedan dolazi iz Googlea, tumačit će, analizirati i prezentirati najveće trendove i poteškoće s kojima se susreću u ovome poslu...

Sve one koje zanima Google Analytics i Google AdWords tematika mogu o tome saznati izravno iz prezentacija i savjeta domaćih stručnjaka. Svakako treba istaknuti da će na konferenciji u travnju biti i Gary Illyes, Webmaster Trends Analyst u Googleu koji će održati predavanje na temu: These Are Your Users -Promjena ponašanja korisnika, promjena ponašanja mobilnog korisnika i Google Organic Algoritham.

Organizator konferencije je osječka tvrtka Escape a partner konferencije je SOS Dječje selo Hrvatska zbog čega će konferencija će imati i humani karakter.

Kotizacija iznosi 300 kuna, a sve uplate vrše se na žiro račun SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Predavači na HIT IT Digitalu:

Gary Illyes

Webmaster Trends Analyst u Googleu. Iskusni stručnjak koji je u Googleu od 2011. godine, a specijalizirao se za proučavanje ponašanja korisnika te njihovo iskustvo približava webmasterima.

Miroslav Varga

Jedan od nekoliko Google Certified trenera u Google Adriatics regiji. Neka njegova rješenja u korištenju Google AdWords i Google Analytics alata dobila su priznanja od najvećih svjetskih stručnjaka u tom području.

Davorin Černoga

Od 2008. godine radi na PPC kampanjama, ali i drugim područjima digitalnog marketinga poput SEO-a i društvenih mreža. Kao zaposlenik Escape-a je zadužen za vođenje i mentorstvo nad mladim snagama novih PPC stručnjaka.

Robert Petković

Certificirani Google Analytics stručnjak s višegodišnjim iskustvom u izradi web stranica i implementaciji alata Google Analytics za praćenje uspješnosti digitalnih marketinških aktivnosti. Trenutno je zaposlen kao web analitičar za sve webove koncerna Agrokor.

Zorin Radovančević

Voditelj web analitike u Escape d.o.o s više od 10 godina iskustva u promociji i analitici projekata u području trgovine, financija, telekomunikacija i b2b. Tijekom rada stječe certifikate Google Certified Trainer, Google Analytics Top Contributor, Google Analytics IQ i Market Motive Web Analytics Certified Practitioner.

Dražen Karačić-Šoljić

Zaposlen u Inchoo kao eCommerce konzultant. Svakodnevno savjetuje klijente u optimizaciji njihovih poslovnih procesa i poboljšanju rezultata njihovih web trgovina. Prije toga je radio u bankarskom sektoru gdje je u nizu banaka projektirao, uvodio i unaprjeđivao razne bankarske sustave.

Konferencija započinje 9:30h i traje do 18:00h.

Mjesto održavanja: Kongresni centar Forum Green Gold centar, Radnička cesta 50, 10 000 Zagreb.

Prijavu za konferenciju možete izvršiti na hitit.digital.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram