Zatvori
Poslovni Puls
29/03/2016

Kineski industrijski div otvorio proizvodni centar vrijedan čak 1.5 mlrd. dolara

China Railway Rolling Stock Corp. (CRRC) u nedjelju je otvorio centar za proizvodnju "pametne" opreme vrijedan 10 milijardi yuana (1.53 milijardi dolara). Eko-industrijski park nalazi se u gradu Tangshanu u djevernoj pokrajini Hebei poznatom po industriji željeza i čelika...

Park pokriva područje od 120 hektara te će, zahvaljujući početnom ulaganju od 3.3 milijarde yuana, postati središte za proizvodnju pametne opreme koja štedi energiju. Uključivat će centar za opremu vezanu za nove izvore energije, izvoznu bazu za Srednju i Istočnu Europu te središta za istraživanje i razvoj, kao i centar za pročišćavanje vode.

CRRC namjerava potaknuti nadogradnju industrije u Tangshanu. U sljedećih pet godina trebao bi na ceste poslati najmanje 1500 vozila na nove izvore energije.

Tvrtka sa sjedištem u Pekingu nastala je spajanjem dvoje bivših rivala China North Railway (CNR) i China South Railway (CSR), a trenutno je najveći snabdjevač željezničke opreme na svijetu. Njeni proizvodi izvoze se u oko 100 zemalja i regija, prenosi CRI.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram