Zatvori
Poslovni Puls
07/04/2016

Zagreb Auto Show zaživio i u virtualnom izdanju

Dobra vijest za ljubitelje automobila koji ne mogu posjetiti Zagreb Auto Show...
Na žalost živimo u vremenima kada si veliki broj ljudi ne može priuštiti (financijski, vremenski) put do Zagreba kako bi uživali u ovom događaju koji smo čekali (pre)dugih 8 godina - Zagreb Auto Show. Svi volimo maštati o autima koje bismo kupili i na jedan dan osjećati se posebno. Lijepe hostese koje su pratnja automobilima upotpunjuju doživljaj ljepote i poseban su događaj za sebe.
Dobra vijest za sve one koji nisu u mogućnosti posjetiti Zagreb Auto Show - sve modele automobila koji su izloženi možete pogledati na webu Auto showAutomobili se mogu pretraživati po tipovima vozila, marki ili budžetu kojim se raspolaže. Nakon odabira automobila, može se dogovoriti probna vožnja, proučiti katalog i zatražiti više informacija, upravo kao da ste u Zagrebu na Velesajmu.
Ovo je događaj u kojem sada mogu uživati svi stanovnici Republike Hrvatske, čak i oni u najudaljenijim dijelovima države, zahvaljujući internetu.
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram