Zatvori
Poslovni Puls
19/05/2016

Mlinar pokazao da se može - otvorio prodavaonicu u Australiji!

Velika obitelj Mlinarovih pekarnica proširena je novom prodavaonicom koja je otvorena u Sydneyu u Australiji. Riječ je o prvoj u lancu Mlinarovih franšiza koje na australskom kontinentu razvija tvrtka BPS Foodservices, braće Ivana i Eddya Bosnara. Nakon Sydneya, u planu je prodavaonica u Melbourneu, a poslije toga mreža će se širiti i na ostale države...

Prvi australski Mlinar caffe posluje u Wetherill Park Shopping Centru. U ponudi je Mlinarov asortiman poznat hrvatskim potrošačima.

"S partnerima koji su prethodnih godina u Australiju uvozili pekarske proizvode razvili smo vrlo uspješan posao – oni su uspjeli asortiman predstaviti i približiti velikom broju potrošača u trgovačkim lancima, pa je franšiza bila logičan nastavak suradnje", poručili su iz Mlinara.

Godinu dana prije otvaranja Mlinarovi su stručnjaci u Australiji istraživali očekivanja, trendove i kupovne navike građana, i bili su iskreno iznenađeni činjenicom koliko dobro lokalni kupci poznaju pekarski asortiman iz Hrvatske. Inače, roba iz Mlinarove tvornice u Zagrebu do Sydneya putuje 36 dana, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram