Zatvori
Poslovni Puls
20/05/2016

Domaći e-commerce provider sklopio partnerstvo s dostavnim startupom Locodels

Tvrtka Perpetuum Mobile, ICT tvrtka specijalizirana je za izradu kompleksnih e-Commerce rješenja, predstavila je novo rješenje za web shopove temeljene na platformi Magento, a koje online prodavateljima omogućuje da na jednostavan i efikasan način kupljenu robu pošalju svojim kupcima pomoću Locodels dostave...

Locodels je gradska dostava nove generacije bazirana na ekonomiji uzajamnosti, čiji je fokus na dostavi od vrata do vrata u istom danu. Njihovi su dostavljači, naši sugrađani, koji poznaju područje i dostavljaju na rutama koje im najviše odgovaraju. Prednost leži u brzini reakcije, povoljnijoj cijeni i većoj efikasnosti dostave.

„Perpetuum Mobile prepoznao je inovativnost našeg poslovnog modela i nakon inicijalnog dogovora u vrlo kratkom roku izradio Magento modul. Njihovo dugogodišnje iskustvo u implementaciji e-commerce rješenja i razvoju web aplikacija pomoglo je i nama da dodatno automatiziramo proces narudžbi, a sve u svrhu poboljšanja iskustva krajnjeg korisnika, operatera web shopa. Organizacijom brze dostave na ovaj način kupci su od posjedovanja kupljene robe udaljeni samo nekoliko sati, što uvelike pripomaže jačanju njihove vjernosti omiljenom web shopu “, istaknuo je Stevica Kuharski, managing partner u Locodelsu.

Primjena ovog modula u praksi je veoma jednostavna. Perpetuumovi stručnjaci izradili su rješenje koje integrira Locodels dostavu u Magento platformu, nakon čega kupac u web shopu može kao metodu dostave svoje kupovine, odabrati Locodels. Sustav potom sam kreira narudžbu za Locodels.

Ovim modulom preskače se potreba da prodavatelj sam kreira zahtjev za dostavom u Locodelsovom sustavu zbog čega je preuzimanje robe i njena dostava još brža i efikasnija. Locodels omogućava dostavu unutar sat vremena na području Zagreba, naravno pod uvjetom da je prodavatelj u mogućnosti tako brzo pripremiti naručenu robu.

Locodelsove usluge dostave do sad je koristilo nekoliko manjih web shopova u Zagrebu, no oni su ručno u Locodelsov sustav unosili zahtjev za preuzimanjem i dostavom. Sad će im ovaj Perpetuumov modul omogućiti da cijeli proces bude brži i jednostavniji.

„U Locodelsovom modelu gradske dostave prepoznali smo izvrsnu priliku da svim našim korisnicima iSiteShop rješenja te svim ostalim e-commerce rješenjima baziranima na Magento platformi ponudimo izuzetno jednostavan način korištenja istog. Iako smo tvrtka s dugogodišnjim iskustvom, u ovom smo slučaju htjeli, i uspjeli, pokazati kako možemo reagirati kao pravi start-up tim. Bez previše komplikacija napravili smo gotov modul koji će podržati trenutnu, ali i netom objavljenu verziju Magento 2.0. Svim našim korisnicima iSiteShop rješenja implementirat ćemo ovaj modul bez dodatnih troškova, a ostalim korisnicima Magento platforme u Hrvatskoj ćemo, do daljnjega, osigurati dostupnost modula bez dodatne naknade. Cilj nam je, s Locodelsom, pokazati kako je ovakav koncept na tržištu održiv i isplativ svim čimbenicima te otvara dodatne integracijske mogućnosti", rekao je Blerim Sela, predsjednik uprave Perpetuum Mobile d.o.o.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram