Zatvori
Poslovni Puls
23/05/2016

Nove avio linije: Dubrovnik napokon i tijekom zime može računati na turizam

Od prošlogodišnje minimalne povezanosti Dubrovnika letovima s europskim destinacijama van turističke sezone, za ovu zimu najavljeno je čak 14 rotacija direktnih letova...

Dubrovnik će tako s Istanbulom i Frankfurtom biti povezan tri puta tjedno, s Barcelonom dva, a Rimom četiri puta tjedno.Pregovori s British Airwaysom u završnoj su fazi pa u Gradu i Turističkoj zajednici već računaju s dva direktna leta tjedno iz Londona.

Istaknuto je to na konferenciji za novinare direktorice Turističke zajednice Grada Dubrovika Romane Vlašić i gradonačelnika te predsjednika TZGD-a Andra Vlahušića.

„Nedostatak direktnih avio linija prema Dubrovniku samo do prije šest mjeseci istican je kao najveći problem dubrovačkog turizma zimi. Još radimo na povratku linije za New York dva puta tjedno, za što opravdanje nalazimo u snažnom povećanju dolazaka i noćenja američkih turista, a počeli amo pregovore i za uspostavljanje direktne linije za Bruxelles, također dva puta tjedno“, rekao je gradonačelnik Vlahušić.

Ukratko, za dubrovački turizam zimi nema zime.Predsjednik Turističke zajednice grada Dubrovnika i gradonačelnik, Andro Vlahušić pokazao je nazočnim predstavnicima medija film „Dubrovnik zimi“, te izrazio svoje zadovoljstvo velikim iskorakom koji je Dubrovnik napravio u obogaćivanju svoje zimske ponude, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram