Zatvori
Poslovni Puls
23/05/2016

Rusi imaju ambiciozne turističke planove

Rusija ima velike izglede da se nađe među prve tri zemlje na svijetu po broju posjeta stranih turista, izjavio je direktor Federalne agencije za turizam Oleg Safonov na Sveruskom forumu "Zdravnica 2016" koji se održava u Kazanju...

"Vjerujemo da imamo ogroman potencijal za odmor naših građana u svojoj zemlji, kao i za boravak stranih turista", rekao je prvi čovjek Rosturizma, Oleg Safonov.

On je naglasio da je Ruska Federacija prvi put ove godine svrstana među deset najposjećenijih zemalja na svijetu.

"Trenutno se nalazimo se na devetom mjestu na toj listi. Međutim, naše ambicije su daleko veće. Želimo da se Rusija nađe među tri najposjećenije zemlje na svijetu. Mislim da je to moguće ostvariti, a sveruski forum "Zdravnica" doprinijet će postizanju tog cilja, rekao je Safonov.

Kako je istaknuo, u Rusiji postoji apsolutno jedinstveni banjsko-lječilišni kompleks, koji treba aktivno promovirati, između ostalog i u inozemstvu, tako što bi se strancima nudile one usluge koje oni nemaju u svojim matičnim sredinama, prenosi portal RT na ruskom.

Predsjednik Svjetske federacije za hidroterapiju i klimatoterapiju Umberto Solimene najavio je da će do iduće godine, u suradnji sa Rosturizmom, sveruski forum "Zdravnica 2017" na kome će biti promovirane mnogobrojne mogućnosti ruskog banjsko-lječilišnog kompleksa biti održan u jednom od europskih gradova. Jer, kako je rekao, nigdje u svetu ne postoje mogućnosti za obnovu ljudskog organizma, od znanosti do prirode, kao u Ruskoj Federaciji, prenosi CRI.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram