Zatvori
Poslovni Puls
03/06/2016

Auro Domus otvara tobacco shop-ove i ima ozbiljne ambicije u maloprodaji

Auro Domus Grupa, poznata kao vodeća hrvatska grupacija u djelatnostima otkupa i prodaje zlata te najveći domaći lanac mjenjačnica, za svoje je klijente osigurala i nove usluge u poslovnicama na najfrekventnijim lokacijama...

Naime, krajem svibnja i početkom lipnja otvorene su prve poslovnice koje nose oznaku Tobacco Shop, opremljene standardnim asortimanom trafika – duhanom, tiskom, pićima, grickalicama i suvenirima, i to u Matuljima, na glavnoj ulici uz kavanu Beto, Lovranu, uz autobusnu stanicu preko puta općinske zgrade, Puli na rivi, i Vrbovcu na vrhu korza.

Uskoro se očekuje otvaranje trgovina u Šibeniku, Splitu i zagrebačkoj Dubravi.

U širenje svoje prodajne mreže Auro Domus Grupa iz Kastva krenula je iz regije u kojoj joj je sjedište – Opatijske rivijere odnosno Liburnije, a prema planovima do kraja godine bi se trebala proširiti na čitavu Hrvatsku s ambicijom da se pozicionira kao treća prodajna mreža po veličini, iza Tiska i iNovina.

Uz uslugu Tobacca koji je zasad dostupan u manjem broju poslovnica, više od 170 lokacija Auro Domusa u svibnju su postale "punktovi" za predaju i preuzimanje paketa iz distribucije tvrtke Overseas Express, koja u partnerstvu s Auro Domusom osigurava kvalitetnu i cjenovno konkurentnu uslugu na prostoru čitave zemlje, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram