Zatvori
Poslovni Puls
15/06/2016

Počela prodaja Startas tenisica sa vizualnim identitetom grada Umaga

Počela prodaja Umagosica, Startas tenisica sa vizualnim identitetom grada Umaga..

Umagosice su nastale suradnjom poznate hotelijerske kompanije Istraturist Umag d.d. sa više od 50 godina tradicije u pružanju turističkih usluga te velikog i poznatog hrvatskog branda obućarstva Borovo d.d.

Cilj suradnje je proširenje ponude suvenira za Istraturistove goste i goste grada Umaga. Turisti koji su odabrali Umag za svoj odmor moći će sa sobom iz destinacije ponijeti jedinstven i kvalitetan hrvatski proizvod - Umagosice. Tenisice su ručno proizvedene od prirodnih materijala u limitiranom broju, a moći se će kupiti isključivo na pet Istria Experience info punkteva u sklopu turističkih naselja Istraturista duž umaške obale.

Istraturist već godinama ulaže velike napore i sredstva u razvoj destinacije i proizvoda, u suradnji sa gradom Umagom, TZ-om grada Umaga i klasterom sjeverozapadne Istre. Uz mnoge brojne novosti i zanimljivosti koje uvodi i organizira Istraturist, među posljednjima je otvorenje popularnog restorana Mundoaka „Food with Heart and Soul“, ujedno i lokacija današnje prezentacije.

Isto tako Borovo, kroz nove brandove i projekte, povećanu proizvodnju i intenzivan izvoz, u posljednje dvije i pol godine, kao izvorno hrvatska kompanija sa sjedištem u Vukovaru i tradicijom od 85 godina, mijenja nastup i stanje na tržištu Hrvatske, ali i svijeta, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram