Zatvori
Poslovni Puls
06/07/2016

MasterCard i Microsoft žele pojednostaviti e-trgovinu diljem svijeta

MasterCard je najavio suradnju s Microsoftom u okviru koje će korisnicima Microsoft Dynamicsa osigurati jednostavno i sigurno plaćanje online, stoji u priopćenju...

Simplify Commerce, raznolika, sigurna i nevjerojatno jednostavna platforma za plaćanje u oblaku, pomaže poslovnim subjektima u razvoju maksimiziranjem online i mobilne prodaje.

Simplify Commerce će u nadolazećim tjednima biti dostupan preko softvera Microsoft Dynamics AX u 13 zemalja: SAD-u, Australiji, Kanadi, Danskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Islandu, Irskoj, Meksiku, Novom Zelandu, Južnoafričkoj Republici, Nizozemskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. Dodatna tržišta će se uključiti naknadno.

Simplify Commerce je samo jedan od načina na koje MasterCard pomaže poslovnim subjektima u razvoju. Tu su i pomoć pri upravljanju tijekom novca i rastu prodaje preko niza rješenja i savjeta kreiranih kako bi zadovoljili svakodnevne poslovne zahtjeve – učinkovito poslovanje te brzo, sigurno i jednostavno plaćanje usluga i proizvoda. Za partnere Microsofta koji implementiraju Dynamics AX ovo predstavlja inovativno rješenje za plaćanja online i preko pozivnih centara, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram