Zatvori
Poslovni Puls
16/08/2016

Booking.com sada prodaje noćenja za milijun smještajnih objekata

Booking.com-ova ambicija povezivanja putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata na što jednostavniji i ugodniji način dostigla je novi vrhunac dodavanjem milijuntog objekta na stranicu...

Novootvoreni objekt Greydon House, smješten u povijesnoj četvrti slikovitog otoka Nantucket, udaljenog svega 48 km od obale rta Cape Cod u Massachusettsu, postao je 08.kolovoza 2016. milijunti objekt dodan na platformu Booking.com-a. Kao najnoviji dodatak stranici, ovaj moderni primjer udobnog seoskog prenoćišta pridružuje se najraznovrsnijem svjetskom izboru jedinstvenih smještajnih objekata podijeljenih u više od 30 različitih kategorija, uključujući sve od smještaja na brodu, iglua, dvoraca i kućica na drvetu do apartmana, vila, vikendica i resorta.

“Bili smo oduševljeni kad smo saznali da smo milijunti partner Booking.com-a,” kaže Jeff David, direktor objekta Greydon House. “Jedan od glavnih razloga zbog kojeg se bavimo ovim poslom jest inspirirati još više putnika da posjete Nantucket i sami se uvjere koliko je poseban. Zbog toga smo se odlučili na suradnju s Booking.com-om jer smo svjesni da nam može pomoći u povezivanju s više globalnih putnika od ikog drugog. Veselimo se zajedničkoj suradnji kako bismo promovirali svoj brand i podijelili svoj mali dijelić Massachusettsa s još više potencijalnih gostiju diljem svijeta.”

“Pružanje raznolikog izbora smještajnih objekata oduvijek je bilo glavno obilježje misije Booking.com-a,” kaže Gillian Tans, CEO Booking.com-a. “S obzirom na to da se širimo i uspostavljamo odnose s vlasnicima objekata u svim dijelovima svijeta, ispunjavamo svoje obećanje gostima da bez obzira što vam je kod smještajnog objekta najvažnije kad putujete, kod nas ćete među milijun objekata pronaći baš onaj koji je kao stvoren za vas. Najbolje od svega jest to da nam ne morate vjerovati na riječ – uz više od 100 milijuna recenzija stvarnih gostiju koji su prethodno boravili u tim objektima, možete biti sigurni da ćete uvijek pronaći savršen smještaj, bez obzira na svoje interese i strasti.”

Booking.com je u svega dvije godine udvostručio broj objekata na svojoj platformi i danas nudi više od milijun jedinstvenih objekata s više od 23 milijuna raspoloživih smještajnih jedinica diljem svijeta, uključujući 7,2 milijuna raspoloživih jedinica u kućama za odmor, vilama i drugim vrstama jedinstvenih smještajnih objekata. Više od 70% ponuđenih smještajnih objekata na Booking.com-u nisu tradicionalni hoteli, što gostima daje najširi izbor izvrsnih smještajnih objekata. Otkad stranica postoji, više od milijardu gostiju boravilo je u jednom od objekata na Booking.com-u.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram