Zatvori
Poslovni Puls
16/08/2016

Huawei P9 je najbolji europski pametni telefon

Pametni telefon Huawei P9, najnoviji flagship uređaj vodećeg globalnog proizvođača komunikacijskih uređaja Huaweia, izabran je za najbolji europski pametni telefon po izboru potrošača u sezoni 2016./2017. Izbor tradicionalno organizira ugledna Europska udruga za sliku i zvuk (European Image and Sound Association - EISA), a Huawei svojim uređajima pobjeđuje već četvrtu godinu zaredom...

Huawei P9 dizajniran je s ciljem podizanja kvalitete fotografiranja pametnim telefonom na potpuno novu razinu. To je glavni razlog zašto je Huawei P9 prvi pametni telefon koji je nastao u suradnji s kultnim brendom za fotografe, njemačkim Leica Camera.

Rezultat zajedničkog rada Huaweia i Leice kamera je s dvije leće koja je unijela revoluciju u fotografiranje mobilnim telefonima, s obzirom da se mogućnostima korištenja i kvalitetom fotografija posve približila profesionalnim DSLR uređajima. Takva je kamera otvorila posve nove mogućnosti bilježenja iznimno čistih i životnih fotografija, čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. S obzirom da je jedna leća zadužena za fotografiju u boji, dok druga bilježi crno bijele fotografije, korisnik ima mogućnost izbora fotografije iznimne koloristike odnosno visoko kvalitetne autentične crno bijele fotografije.

Prema podacima iz srpnja, P9 i P9 Plus uređaja prodano je više od 4,5 milijuna. Uređaji su iznimno dobro prihvaćeni u europskim zemljama, posebno Francuskoj, Finskoj i Britaniji, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram