Zatvori
Poslovni Puls
11/10/2016

Cammeo proširio poslovanje na još 6 gradova

Taxi Cammeo ovih je dana najavio širenje poslovanja na još šest hrvatskih gradova. Time će i službeno krenuti u realizaciju svojih planova o samozapošljavanju novih partnera u sklopu poslovnog modela Cammeo partner, što su i najavili početkom ove godine...

Cammeo je već prisutan u osam hrvatskih gradova: Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Varaždinu, Čakovcu, Šibeniku i Vukovaru, a od sljedećeg će mjeseca Cammeove usluge po vrlo prihvatljivoj cijeni biti dostupne i građanima Bjelovara, Vinkovaca, Đakova, Požege, Križevaca i Krapine.

Kao i u ostatku Hrvatske, u spomenutim gradovima Cammeo bilježi veliku potražnju za njihovim uslugama, ali zapažen interes pojedinaca koji su spremni pokrenuti vlastito poslovanje pod okriljem Cammeovog poslovnog modela. U prvoj fazi rada, Cammeo će u ovim gradovima omogućiti samozapošljavanje za oko 40 djelatnika, a s radom će započeti već za manje od mjesec dana.

„Ponosni smo što ćemo i ovu godinu zaključiti sa značajnim rastom poslovanja i prisutnošću u gradovima u kojima ovaj vid usluge dosada nije bio dostupan ili u kojima cijena usluge nije bila na prihvatljivoj razini. Širenjem poslovanja i uvođenjem novih poslovnih modela iznova potvrđujemo svoju lidersku poziciju na tržištu i stvaramo temelje za nove poslovne uspjehe.“, naglasio je između ostalog generalni direktor Cammeo grupe, Vladimir Minovski.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram