Zatvori
Poslovni Puls
19/10/2016

U Hrvatsku stiže novi maloprodajni lanac kućanskim proizvodima

POVEZANE OBJAVE:

PEPCO je europski maloprodajni lanac koji kupcima nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po konkurentnim najnižim cijenama. PEPCO je prisutan u stotinama trgovina diljem Češke, Mađarske, Poljske, Slovačke i Rumunjske. Brend je s radom započeo u Poljskoj gdje je prisutan od 2004. godine otkada bilježi veliki interes kupaca te je poslovanje proširio na središnju i istočnu Europu...

U listopadu 2016. PEPCO će proslaviti otvorenje 1000-te trgovine u Europi.

“Vrlo smo sretni što će kupci u Hrvatskoj sljedeće godine dobiti priliku posjetiti naše trgovine. Hrvatsko tržište otvara odlične prilike našem brendu i nadamo se kako će nam otvoriti put prema ostalim državama regije. Pozivamo na suradnju sve koji se žele pridružiti ostvarenju naše misije i pružiti kupcima mogućnost kupovine po najnižim cijenama, kao i one koji dijele vrijednosti poput poštovanja, iskrenosti, suradnje, razvoja i entuzijazma koji su nam iznimno bitni” – riječi su Marcina Stanka, operativnog direktora za srednju i istočnu Europu.

Prve trgovine PEPCO planira otvoriti početkom travnja 2017. u Zagrebu. Tijekom prve tri godine poslovanja na hrvatskom tržištu, brend planira otvoriti oko 50 trgovina diljem cijele države, uglavnom u gradovima s preko 10.000 stanovnika te planira otvoriti 400 radnih mjesta. Tvrtka trenutno provodi proces zapošljavanja menadžmenta za sjedište u Zagrebu i u potrazi je za prostorima za najam s površinom oko 450m 2 za dugoročnu suradnju. Lanac u planu nema otvaranje franšiza.

PEPCO trgovine namijenjene su prodaji dječje, ženske i muške odjeće, donjeg rublja, modnih dodataka, igračaka, kućnog namještaja, dekorativnih proizvoda i ukrasa, kućanskog tekstila i dr. Oko 60% asortimana čini odjeća (uključujući cipele i donje rublje), a 40% na ostale proizvode. PEPCO je trenutno najveći distributer dječje odjeće s asortimanom namijenjenim djeci od 0 do 14 godina. Svi su proizvodi namijenjeni pružanju najboljeg shopping iskustva po najnižim cijenama. U PEPCO trgovinama se obavi više od 6 milijuna transakcija mjesečno. PEPCO trenutno zapošljava preko 9.000 ljudi, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram