Zatvori
Poslovni Puls
21/10/2016

Uber dodatno snizio cijene vožnji u Zadru, Splitu i Dubrovniku

Dolazak Ubera u Split, Dubrovnik i Zadar potpuno je promijenio način kretanja kroz gradove. U ovih gotovo pet mjeseci, korisnici iz čak 76 zemalja svijeta odabrali su Uber kao svoj omiljeni način kretanja od točke A do B u popularnim turističkim središtima, navodi se u priopćenju...

"Takvu razinu povjerenja nudimo i domaćem stanovništvu te smo odlučili napraviti novi iskorak koji će dodatno prodrmati tržište i kretanje gradom učiniti još povoljnijim: od srijede 19. listopada cijene vožnji se snižavaju za 20 posto", objavili su iz Ubera.

Snižavanje cijene predstavlja početak duljeg promotivnog perioda u kojem je cilj osigurati građanima još jednostavniju i povoljniju opciju kretanja kroz grad na dodir ekrana mobitela. Uz nove cijene, Uber postaje pristupačniji za još veći broj korisnika, navodi se.

"Naš je cilj, osim sigurnih i povoljnih vožnji korisnicima, biti i najbolja platforma za sve Uber partnere-vozače u potrazi za sigurnim izvorom prihoda, čak i izvan turističke sezone. Pristupačnije Uber vožnje znače više posla za sve Uberove partner-vozače u Splitu, Dubrovniku i Zadru. Upravo će smanjenjem cijena Uber biti dostupniji većem broju građana te će se slijedom toga smanjiti vrijeme čekanja partnera-vozača i skratiti putovanje do lokacije putnika", objavljuju iz Ubera.

Nove cijene:
6 kn za start
4 kn po km
0.45 kn po min

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram