Zatvori
Poslovni Puls
25/11/2016

Davorin Štetner postao partner u turističko - odjevnom startupu "Unique Travel Set"

Poznata domaća modna inovatorica i poduzetnica Katarina Džale i poduzetnica Rašeljka Maras, osnažile su osnivački tim s predsjednikom Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) Davorinom Štetnerom u daljnjem razvoju projekta pod nazivom Unique Travel Set. Davorin Štetner je u projekt ušao kao partner osiguravajući dodatnu snagu i podršku već uspješnom timu koji osmišljava i stvara funkcionalnu odjeću za putovanja...

“Iako nisam planirao ovu investiciju, cure su me osvojile proizvodom te jasnom strategijom. Radi se o iskusnim poduzetnicama s već nekoliko uspješnih projekata iza sebe i to me najviše privuklo” pojasnio je Štetner razloge svog ulaska u Unique Travel Set.

Unique Travel Set je jedinstveni proizvod na globalnom tržištu, koji se sastoji od sedam odjevnih predmeta za žene, koji međusobnim kombiniranjem omogućavaju udobnost, eleganciju i funkcionalno stiliziranje za većinu prigoda na putovanju od nekoliko dana. Set se sastoji od dvije vrste hlača, haljine, majice, kape, remena i izmjenjivih rukava, a cjelokupna težina paketa je 1,3 kilograma, što ga čini idealnim odjevnim predmetom na putovanjima. Korištenjem jednog seta odjeće moguće je provesti nekoliko dana u različitim kombinacijama seta koji je otporan na gužvanje i znojenje.

„Ovaj proizvod nastao je kao rezultat mog dugogodišnjeg rada sa ženama kao modna dizajnerica, gdje sam uvidjela da sve imamo isti problem, a to je kako se spakirati za putovanje da imamo sve sa sobom, da se odjeća ne gužva i da se u njoj ne znojimo. Rezultat je Unique Travel Set, proizvod koji je rješenje za sve žene koje žele putovati lagodno i mirno, bez brige za prtljagu, kilažu kofera i nošenje preteškog kofera“, dodala je Džale, kreatorica seta.

Proizvod je razvijen prije godinu dana u Hrvatskoj, gdje se i proizvodi od najkvalitetnije tkanine, te je kroz proteklo razdoblje testiran na više od 50 žena diljem svijeta. One su svojim komentarima i povratnim informacijama omogućile značajno unaprjeđenje samog proizvoda i njegove funkcije. Unique Travel Set kreće u prodaju početkom iduće godine, a proizvodom će upravljati novoosnovana američka kompanija Travel Fashion Lab Inc. u vlasništvu Katarine Džale, Rašeljke Maras i Davorina Štetnera, s ciljem osvajanja globalnog tržišta odjeće za putovanja.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram