Zatvori
Poslovni Puls
02/12/2016

Hrvatska turistička ponuda predstavljena u Barceloni

Hrvatska turistička zajednica i ove godine nastupa na važnoj međunarodnoj kongresnoj burzi – IBTM World...

Burza se održava od 29. studenog do 1. prosinca 2016. godine u Barceloni, a uz Hrvatsku turističku zajednicu na sajmu izlaže i 12 suizlagača, kongresni uredi turističkih zajednica grada Dubrovnika i grada Zagreba, Valamar, Radisson Blu – Dubrovački vrtovi sunca, HUP Zagreb, Jadranski luksuzni hoteli (ALH), Ban Tours, Elite Travel, Intours, Penta, Rina Travel te Spektar putovanja. U organizaciji Hrvatske turističke zajednice dnevno su održavane i po tri destinacijske prezentacije za koje je iskazan velik interes.

Kako ističu iz HTZ-a, u sklopu hrvatskog štanda, veličine 112,5 m2, održani su sastanci s predstavnicima raznih asocijacija, korporacija, DMC i event agencija. Hrvatska turistička zajednica je organizirala i event „Experience Croatia full of Fun“ koji se održao u srijedu, 30. studenog, a u sklopu kojega su partneri, uz hrvatska vina, imali priliku za neformalno druženje i razgovore, ali i detaljnije upoznavanje s hrvatskom MICE ponudom.

U sklopu događanja organizirana je i nagradna igra, a pobjednica Rozalina Nikolova-Kreissl, organizatorica događanja iz Bugarske, dobitnik je petodnevnog putovanja u Hrvatsku.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram