Zatvori
Poslovni Puls
05/01/2017

Europski pandan Airbnb-u, njemački Wimdu, od sada u rukama Novasola

Najveći europski posrednik pri iznajmljivanju kuća i apartmana za odmor NOVASOL preuzeo je berlinsku tvrtku Wimdu...

Akvizicijom ovog vodećeg europskog portala NOVASOL je proširio svoju ponudu za čak 350.000 smještajnih jedinica u urbanim sredinama diljem svijeta. Wimdu, vodeća internetska platforma za iznajmljivanje privatnog smještaja, postaje na taj način još atraktivnija. “Ovom akvizicijom ne samo da gostima značajno povećavamo mogućnosti odabira smještaja za odmor u popularnim urbanim sredinama, već i svojim partnerima, vlasnicima objekata za odmor, nudimo novi kanal prodaje“, rekao je Bernd Muckenschnabel, predsjednik uprave NOVASOL-a.

Osnovana 2011. godine, Wimdu se vrlo brzo afirmirala te postala jedna od najvećih internetskih platformi na tržištu privatnog smještaja, s naglaskom na gradske apartmane u Rimu, na Mallorci, u Parizu te ostalim gradovima u više od 100 država, sa više od milijun registriranih korisnika. Wimdu će stoga zadržati svoje ime te će i dalje postojati kao brend. “Ova akvizicija, koja je zadnja od tri velike akvizicije u posljednjih šest mjeseci, dodatno je učvrstila našu vodeću poziciju na europskom tržištu privatnog smještaja, a ujedno je u skladu s našom stalnom težnjom da gostima pružimo što širu ponudu“ zaključio je Muckenschnabel.

S više od 44 000 jedinica u privatnom smještaju, NOVASOL, sa sjedištem u danskom Kopenhagenu, istaknuo se zajedno s ostalim članicama i članovima NOVASOL grupacije, kao vodeći posrednik pri iznajmljivanju privatnog smještaja u Europi. Kao član Wyndham Vacation Rentalsa, vodećeg svjetskog ponuđača turističkog smještaja, NOVASOL je prisutan u čak 29 europskih zemalja. U 2016.godini preko dva milijuna turista provelo je svoj godišnji odmor posredstvom NOVASOL grupacije, dok im je više od 1750 zaposlenika stajalo na usluzi.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram