Zatvori
Poslovni Puls
06/01/2017

Kineski taxi startup Didi Chuxing krenuo u osvajanje brazilskog tržišta

Kineski mobilni prijevozni div Didi Chuxing sklopio je partnerstvo s najvećim lokalnim pružateljem takvih usluga prijevoza 99 kako bi promicali dijeljenje vožnji, objavili su iz tvrtke u četvrtak...

Pod uvjetima partnerstva, Didi je strateški uložio u 99 i dobiti će sjedalo u odboru direktora brazilske tvrtke, sudeći prema izjavi koju je objavio Didi.

Osim toga, Didi će pružiti strateško vodstvo i podršku, kao što su tehnologija, razvoj proizvoda, poslovne operacije i planiranje, dok 99 nastavlja s aktivnim širenjem u Brazilu i širem tržištu Latinske Amerike.

Brazilski div za mobilni prijevoz nudi usluge mobilnosti na zahtjev u 550 gradova u Brazilu, drugom najbrže rastućem internetskom tržištu. Ima preko 140 000 registriranih vozača i više od 10 milijuna korisnika je instaliralo njihovu mobilnu aplikaciju.

Dvije tvrtke će dijeliti svoje iskustvo kako bi istraživale održiva tehnološka rješenja i podržavali inicijative pametnih gradova, a dvije nacije rade na sveobuhvatnom strateškom partnerstvu.

"Želimo dobrodošlicu Didiju u Latinskoj Americi, čije će financiranje, vrhunska tehnologija i znanje o poslovnim operacijama igrati ključnu podržavajuću ulogu dok 99 aktivno širi našu mrežu i usluge u Brazilu i mijenja oblik krajolika konkurentnosti u Latinskoj Americi," rekao je Peter Fernandez, izvršni upravitelj tvrtke 99.

"Kina i Brazil su svjetska najistaknutija rastuća tržišta s enormnim prilikama za našu industriju dijeljenja prijevoza," rekao je Cheng Wei, osnivač i izvršni upravitelj tvrtke Didi Chuxing, dodajući kako se Didi veseli radu s više globalnih partnera, prenosi CRI.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram