Zatvori
Poslovni Puls
17/01/2017

Vlahušić: Dubrovački zimski festival već postao brend

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić održao je sastanak sa suradnicima na temu Dubrovačkog zimskog festivala. Osim analize održanog Festivala razgovaralo se i o planovima za idući, nadolazeći, 4. Dubrovački zimski festival...

Sudionici sastanka iznijeli su svoje impresije vezane uz festival, a provedena su i istraživanja javnog mnijenja o Zimskom festivalu kao i zakupaca kućica te kreatora zabavnih i kulturnih programa u sklopu Festivala.

Na sastanku je zaključeno kako se napredak i razvoj Dubrovačkog zimskog festivala vidi iz godine u godinu te kako je već sada prema svim dostupnim pokazateljima treći Dubrovački zimski festival u potpunosti uspio.

Istaknuto je i kako uspjeh Dubrovačkog zimskog festivala mora biti poticaj da se radi još bolje i još više kako bi već četvrto izdanje ovog Festivala ispunilo očekivanja sugrađana, ali i sve brojnijih gostiju koji zimski odmor odlučuju provesti upravo u Dubrovniku.

Gradonačelnik Andro Vlahušić, na održanom sastanku, istaknuo je kako je Dubrovački zimski festival već postao brend, ali na njegovom daljnjem razvoju trebaju zajednički raditi svi akteri u turizmu uključujući hotelske lance, ugostitelje, Zračnu luku Dubrovnik i drugi, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram