Zatvori
Poslovni Puls
13/04/2017

U Banjoj Luci okupljanje regionalnih komunikacijskih stručnjaka

Sve je spremno za veliki komunikacijski event Play Media Day 02, koji će se pod motom „Komunikacija je beskonačna“ održati 19. svibnja na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci, uz sudjelovanje brojnih komunikacijskih stručnjaka, predstavnika regionalnih medijskih agencija, kao i medijskih kuća iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, ali i cijele regije...

Ekipa agencije Play Team, koji su inicijatori i organizatori ovog popularnog medijskog okupljanja, ovogodišnje su druženje osmislili kao jedinstven spoj interaktivnih sadržaja, kroz koje će svi sudionici imati priliku saznati nove komunikacijske trendove, zanimljive i korisne informacije iz kreativne industrije, marketinga i medija. „Cilj nam je da se svi sudionici kroz stjecanje novih znaja i povežu, ostvare suradnju, steknu nova prijateljstva, ali i da upoznaju Banja Luku i sve ljepote i turističke potencijale našega grada. Naš Play Media Day je zaista događaj koji predstavlja jedinstven spoj kvalitetne edukacije i dobre zabave!“ ističe Bojan Dragišić, PR direktor agencije Play Team i dodaje da s održavanjem predstojećeg Play Media Daya 02, Banja Luka napokon dobiva poziciju novog regionalnog centra poslovne komunikacije i kreativne idustrije.

Već potvrđeni predavači na Play Media Dayu 02 su: Marko Zorić - urednik BBC News Youtube platforme, Petar Vasić - direktor i osnivač Vasić Media Beograd, Sanela Dropulić - direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra iz Zagreba, Branimir Brkljač - tvorac projekta Kuća ideja u Mokrinu, Nikola Vrdoljak - direktor digitalne agencije 404 iz Zagreba i direktor programa Weekend Media Festivala u Rovinju i Vedran Vereš - klijent service direktor UM Ljubljana i UM Zagreb, dok će brojna nova imena organizatori otkriti uskoro.

Posebno atraktivan dio programa Play Media Daya 02 bit će i medijski panel “Opstanak tradicionalnih medija u digitalnoj budućnosti” u kojem sudjeluju zvučna imena kao što su urednica i novinarka Mirjana Hrga, RTL Hrvatska, dugogodišnji novinar i urednik Goran Milić, Milan Ćulibrk urednik jednog od najstarijih regionalnih nedjeljnika NIN, Vildana Selimbegović urednica dnevnog lista Oslobođenje iz Sarajeva, kao i Maja Rakovic, direktorica Naxi grupacije i predsjednica Udruženja radio stanica RAB Srbija.

Pored kvalitetne edukacije, Play Media Day 02 svim sudionicima pruža i zanimljiv večernji glazbeni program, pa je već najavljem nastup banjalučkog benda Sopot koji nastupa širom regije i Europe, kao i poznatog sarajevskog glazbenika Elvira Lakovića - Lake s bendom. Organizatori su za one zahtjevnije sudionike priredili i adrenalinske izazove, uz posebnu Adrenalin Day ponudu, koja podrazumijeva obilazak slapova rijeke Švrakave i kanjona Vrbas, team building, posjetu etno muzeju „Ljubačke doline“, rafting na rijeci Vrbas i druga iznanđenja, navodi se u priopćenje.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram