Zatvori
Poslovni Puls
06/02/2018

Prijavite se na E/MBA stipendije vodeće poslovne škole u regiji!

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u jugoistočnoj Europi, i ove godine dodjeljuje Executive MBA i MBA stipendije ambicioznim pojedincima svjesnim da su ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje neophodni za napredovanje u karijeri.

Ako ste među onima spremnim ulagati u svoje znanje, proširiti poslovnu mrežu te povećati konkurentnost u poslovnom svijetu, prijavite se na stipendije koje dodjeljujemo ambicioznim managerima u Hrvatskoj u ukupnoj vrijednosti od preko 100.000 eura!

 

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) vodeći je standard poslovne edukacije. Program razvija liderske kompetencije kod polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija managera u lidere. Polaznici COTRUGLI Business School, kao najveću prednost MBA programa ističu promjenu u načinu razmišljanja i povećanju samopouzdanja, koji su ključni čimbenici za donošenje kvalitetnijih odluka i napredovanje u karijeri, a cjelokupni doživljaj s programa opisuju kao iskustvo koje im je promijenilo život.

Zašto COTRUGLI?

COTRUGLI Business School jedina je međunarodna AMBA (Association of MBA's) akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj, čijom se akreditacijom može pohvaliti samo 2% poslovnih škola u svijetu, kao što su INSEAD, IMD, London, ESCP, i dr.

COTRUGLI okuplja uspješne i perspektivne polaznike, kao i priznate međunarodne predavače i stručnjake. Polaznici imaju prosječno 5 godina (MBA) i 15 godina (EMBA) radnog iskustva. Struktura polaznika, u odnosu na njihove pozicije, govori da je više od 70% njih na managerskim pozicijama u većim ili manjim organizacijama, bilo kao direktori tvrtka i sektora ili kao samostalni poduzetnici.

Polaznici programa su stručnjaci iz različitih industrija, kao što su farmaceutska, građevinska, IT, telekomunikacijska, tehnološka, FMCG, financijska itd.

Alumni zajednica broji više od 2000 pojedinaca, što je čini najvećom poslovnom mrežom u jugoistočnoj Europi. Aktivnosti poput Alumni događaja, foruma, COTRUGLI dana, konferencija, sportskih sadržaja, putovanja i poslovnog umrežavanja samo su dio prednosti članstva u COTRUGLI Alumni zajednici.

Program zahtijeva minimalno odsustvo s posla. Predavanja na EMBA programu obično se održavaju od petka do nedjelje, jednom mjesečno, dok na MBA programu predavanja traju 6 dana, svakih 6 tjedana.

 

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI ove godine dodjeljuje četiri polovične MBA i EMBA (stipendije u iznosu od 50%), kao i stipendije od 30% onima koji se istaknu kao najbolji tijekom stipendijskog procesa. Ako ste ambiciozni, posjedujete relevantno radno iskustvo, znanje engleskog jezika i završili ste fakultet, prijavite se na MBA ili Executive MBA stipendije.

Potrebno je ispuniti kratki prijavni obrazac ovdje, nakon čega ćete primiti upute o daljnjim koracima.

Prijave traju do 25. ožujka 2018. godine.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram