Zatvori
Poslovni Puls
12/01/2011

Igor Sapunar je nasljednik Kerumovog carstva i sada gradi stambeno naselje vrijedno 75 milijuna eura

Ovih dana u medijima se pojavilo do sada rijetko spominjano ime mladoga Igora Sapunara. 23-godišnji nećak splitskog gradonačelnika sprema se gradnju stambenog naselja vrijednog 75 milijuna eura

Igor Sapunar, 23-godišnji diplomirani ekonomist, investitor je 75 milijuna eura vrijednog projekta “Kila” u Splitu, gradnje jeftinih stanova, po 1000 eura za kvadrat. Sapunar je inače nećak Željka Keruma.

U splitskim kuloarima već se duže vremena priča kako Kerum želi mladog Sapunara pripremiti za preuzimanje velikog obiteljskog poslovnog carstva, koje Kerum, navodno, ne želi prepustiti u ruke svog sina Joška.

Splitska oporba već je počela glasno prosvjedovati tvrdeći kako Kerum kroz Sapunara želi sam financirati izgradnju stanova.

"Nije bitno čiji je kapital ni tko stoji iza njega. Bitno je to što je Igor Sapunar pravno i fizički jedini vlasnik tvrtke. Poslovat će s gradskom tvrtkom Split gradnja, koja je već uredila model kupnje s bankama, i posredovat će s ljudima čija je želja da konačno riješe svoj stambeni problem. Što je u tome sporno?. Igor je mlad, sposoban, obrazovan, pametan, jednostavno rođen za posao. Živi za posao, a posljednjih je godina i sam rukovodio poslom. Uskoro će biti magistar ekonomije", ističe Kerum.

Večernji list:

Mladi će Igor ispuniti predizborno obećanje ujaka Željka o jeftinim stanovima za podstanare, a do projekta "Kila" došao je tako što ga je otkupio od IGH, i to u zamjenu za zemljište nekadašnje tvornice "Nade Dimić" u Zagrebu, zbog čijeg se urušavanja Kerum svojedobno, kao vlasnik, morao opravdavati.

Pročitajte još:

- Željko Kerum prodaje jahtu vrijednu 2,4 milijuna eura

- Kerum ima rješenje za nezaposlenost: Ako nemate posla idite ća iz Splita!

- Kerumova nova bolja polovica želi koncesiju na plažu od 15 000 kvadrata!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram