Zatvori
Foto: Sedmodnevni odmor u Tunisu u punom pansionu hotela sa četiri zvjezdice stoji 1071 kunu!
Poslovni Puls
08/03/2011

Odmor u Hrvatskoj Vam je preskup? Sedmodnevni odmor u Tunisu ili Egiptu s prijevozom stoji 150 eura!

Zemlje sjeverne Afrike koje su upravo prošle kroz nasilne anti-vladine demonstracije i svrgavanje višegodišnjih režima ne namjeravaju se predati kada je u pitanju ovogodišnja turistička sezona...

Odmor u Hrvatskoj je preskup za Vaš budžet?

Jeste li znali da se iz Hrvatske u Tunis može letjeti i sedam dana uživati u punom pansionu hotela sa četiri zvjezdice za nevjerojatnih 1071 kunu!

SlobodnaDalmacija:

Tržišna ofenziva u koju su ovih dana punom snagom ušle zemlje sjeverne Afrike kako bi vratile barem dio turističkog prometa od oko 300 tisuća putnika koji su izgubile proteklih mjeseci, dovodi njihove najnovije kalkulacije turističkih aranžmana do bescjenja. Pri tome, očito je, više nitko ne razmišlja o zaradi jer s ponuđenim kalkulacijama cijena za predsezonski odmor u Tunisu i Egiptu svi su na - gubitku. No to je cijena koju su oni spremni platiti za tu gospodarsku granu koja im donosi milijarde dolara zarade. Jakom promotivnom kampanjom i nikada nižim cijenama aranžmana, Tunis i Egipat žele prvenstveno ugroziti uzlaznu putanju Španjolske i Turske u ovoj sezoni, koje su uvjerljivo najviše profitirale od sjevernoafričkih nereda.

Hrvatska do sada nije profitirala od te situacije jer su joj uglavnom zimi hoteli zatvoreni pa je tek 5 posto Nijemaca, umjesto u Tunis i Egipat, promijenilo odmor za Jadran u svibnju, prenosi Slobodna.

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram